onsdag 25 mars 2009

Ramses börjar bli könsmogen

Nu börjar det märkas! Ramses flörtar gärna med snygga RR-tjejor och lyfter på benet ibland, när man orkar. En smart sak han kommit på är att man kan ju ställa tassen på stenen medans man kissar så slipper man hålla upp benet. Han är inte helt världsvan som könsmogen RR, han missar oftasr träden fast han försöker träffa och orkar inte hålla upp benet under hela kisseriet. Han prövar alla möjliga olika roliga kisställningar. Han ser för rolig ut ibland! :)

Nåt helvete har däremot inte dykt upp än, han är faktiskt riktigt lydig. Jag har aldrig haft en så lydig hund förut iallafall. Vissa promenader behöver jag inte ens koppla honom, han går lös så mycket det går. Han lyder för det mesta, det enda svåra är om han upptäcker herr hare eller fru rådjur innan mig, då är det inte så mycket att gorma om, men han inser ganska snabbt att han inte har en susning och kommer tillbaka glad i hågen till matte. Då kan man ju inte skälla på honom!

Som synd är att matte inte har råd med några kurser nu på våren, är student i ynka 2 månader till. Man behöver gå kurser för att hålla igång träningen, men det blir nog lättare till sommaren här. Dessutom ska vi kanske köpa bil och då är det lättare att ta sig lite här och var och till RR-polare på andra sidan stan. Jag har tyvärr ingen hundkompis häri krokarna.

Over and out!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar